torsdag 16 augusti 2007

A la carte Menyn




Förrätter

Smörrebröd
med löksill, skivad färskpotatis, krämig äggsallad och flagad Västerbottenost
98:-

Kantarell- och parmesanpaj
med varmrökt laxmousse, confit tomater och citrondressad kryddsallad
126:-

Vårrulle
fylld med rökt ankbröst, chevréost och spenat därtill melon- och chilisalsa samt currycreme
98:-

Varmrätter

Hälleflundra
ugnsbakad, serveras med Sandefjordsmör smaksatt med dill- och pepparrot samt ljummen sallad på rödbetor, spenat och rostade solrsofrön
250:-

Ryggbiff
grillad, med rödvinssky, vispat smör, ugnsbakad tomat och rödlök samt klyftpotatis
245:-

Kalvrygg
rosastekt, med sommarkantareller, färskpotatis kompott smaksatt med persilja och rimmad kalvlägg därtill ankleversky
260:-

Grön rätt
Parmesan potatisgnocchi
med ugnsbakad tomat och rödlök därtill tomat- och bönragu
160:-



Ps Blir nog kalven till huvudrätt Ds

Inga kommentarer: