
Förrätter
Smörrebröd
med löksill, skivad färskpotatis, krämig äggsallad och flagad Västerbottenost
98:-
Kantarell- och parmesanpaj
med varmrökt laxmousse, confit tomater och citrondressad kryddsallad
126:-
Vårrulle
fylld med rökt ankbröst, chevréost och spenat därtill melon- och chilisalsa samt currycreme
98:-
Varmrätter
Hälleflundra
ugnsbakad, serveras med Sandefjordsmör smaksatt med dill- och pepparrot samt ljummen sallad på rödbetor, spenat och rostade solrsofrön
250:-
Ryggbiff
grillad, med rödvinssky, vispat smör, ugnsbakad tomat och rödlök samt klyftpotatis
245:-
Kalvrygg
rosastekt, med sommarkantareller, färskpotatis kompott smaksatt med persilja och rimmad kalvlägg därtill ankleversky
260:-
Grön rätt
Parmesan potatisgnocchi
med ugnsbakad tomat och rödlök därtill tomat- och bönragu
160:-
Ps Blir nog kalven till huvudrätt Ds
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar